Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Asukastyytyväisyys on tärkein AVAS Kotien mittari

Asukastyytyväisyys on tärkein Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n mittari ja mittaamme asukastyytyväisyyttä säännöllisesti. Viimeisimmän syys-lokakuun 2022 aikana tehdyn asukastyytyväisyyskyselyn mukaan asukkaidemme tyytyväisyys toimintaamme on erinomaisella tasolla.

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Asukastyytyväisyyskysely

AVAS Kotien asukkaat olivat tyytyväisiä asumiseensa ja AVAS koteihin vuokranantajana myös vuonna 2022. Asuinpaikka ei vaikuta asukastyytyväisyyteen; AVAS Kotien eri alueiden väliset erot ovat pieniä ja tyytyväisyys on korkeaa kaikkialla.

Asukastyytyväisyys on meille tärkeä onnistumisen mittari

Saadaksemme selville, mitä asukkaamme meistä ajattelevat, mittaamme asukkaidemme tyytyväisyyttä erilaisin kyselyin. Vuosittain suoritamme laajemman asukastyytyväisyyskyselyn. Kysely kartoittaa asukkaiden tyytyväisyyttä muun muassa asuntoon, asuinympäristöön, vuokrasuhteeseen ja palveluihin. Kyselyssä saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää kehittäessämme kohteitamme ja palvelujamme yhä paremmin asukkaitamme palveleviksi. 

Tyytyväisyys AVAS Kotien toimintaan

Kokonaistyytyväisyys Alavuden Vuokra-asuntojen toimintaan oli 4,1 (asteikko 1-5). Vuoden 2021 tutkimuksessa arvosana kokonaistyytyväisyydelle oli myös 4,1. Kokonaistyytyväisyydessä arvioitiin palvelua ja toimintaa, asumista ja viihtyvyyttä, viestintää sekä kiinteistönhoitoa.

Korkeimmat arvosanat tulivat seuraavista tekijöistä:

  • Asunnon sijainti 4,55
  • Asumisneliöiden riittävyys 4,40
  • Henkilökunnan ystävällisyys 4,36
  • Jätteiden lajittelumahdollisuus 4,31
  • Kiinteistöhoidon tavoitettavuus tarvittaessa 4,27

Kehitettävää asukkaat näkevät seuraavissa kohteissa:

  • Yhteisten tilojen kunto 3,77
  • Yhteisten tilojen siisteys 3,64
  • Piha-alueiden siisteys ja viihtyvyys 3,62
  • Piha-alueiden varustelu 3,45
  • Asukkaiden vaikutusmahdollisuudet 3,33

Olemme vuoden 2022 loppukesästä aloittaneet piha-alueiden ja leikkipaikkojen kunnostuksia. Kunnostustoimenpiteet ovat kohdistuneet Aseman seudulle ja Töysän alueelle. Vuoden 2023 aikana jatkamme pihojen kunnostustöitä.

Kyselyn vastaukset käydään läpi huolella ja välitetään myös yhteistyökumppaneille. Edellisten vuosien tapaan pohdimme, mitä asukkaiden toiveista voidaan toteuttaa ja miten toimintaa voidaan kehittää.

Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita

Kiitämme saamastamme hyvästä palautteesta. Kiitos hyvästä palautteesta kuuluu osaavalle tiimillemme ja yhteistyökumppaneillemme, joiden palveluhalukkuus näkyy koko palveluketjun läpi asukkaillemme.

Onnittelemme lahjakortin voittaneita

Kaikkien nimellä vastanneiden kesken olemme suorittaneet lahjakorttien arvonnan. Lahjakortit on toimitettu arvonnassa voittaneille.

Vastausten tilastoinnin ja raportoinnin teki puolueeton tutkimustoimisto Feelback Oy.

Oletko seuraava tyytyväinen asukkaamme? Hae asuntoa tästä.
Takaisin etusivulle.
Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja