Koti odottaa asukkaitaan

wave-bottom

Alavuden Vuokra-asunnot on luotettava vuokranantaja

Haluamme tehdä asumisestasi meillä turvallista ja mukavaa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät uuden kodin. AVAS kodissa saat avuksesi asiakaspalvelumme sekä oman isännöitsijän ja ammattitaitoisen huoltoyhtiön.

Sovi näytöstä

Sovi asunnon näytöstä mahdollisimman pian. Asuntotarjouksessa ohjeistamme, kuinka asuntoon pääsee tutustumaan. AVAS kodeissa tehdään muuttotarkastus ennen uuden asukkaan sisäänmuuttoa. Käy kuitenkin tutustumassa asuntoon ennen vuokraamispäätöksen tekemistä.

Ilmoita päätöksesi

Näytön jälkeen voit hyväksyä tai hylätä vuokratarjouksen. Asuntotarjouksessa ilmoitetaan tarjouksen voimassaoloaika. Toivomme, että ilmoitat päätöksesi asuntotarjouksen suhteen mahdollisimman pian näytön jälkeen.

Mikäli asuntotarjoukseen ei vastata määräajassa, hakemus ei ole enää voimassa ja tarjoamme kohdetta seuraavalle hakijalle. Asuntotarjoukseen kannattaa siis aina vastata, vaikka esitetty asunto ei miellyttäisikään. Meille tulee siis ilmoittaa kielteinenkin päätös asuntotarjouksesta, jotta hakemus pysyy aktiivisena ja voimme jatkossa tarjota paremmin hakuehtoja vastaavaa asuntoa.

Maksa vuokravakuus

Jos hyväksyt tarjouksen maksa vuokravakuus. Vakuuden tiedot näkyvät tarjouskirjeessä. Vakuusraha maksetaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Vakuusraha on tarkoitettu asunnon kunnon ja vuokran vakuudeksi.

Vakuus voi olla rahavakuus, Kelan maksusitoumus tai kahden henkilön omavelkainen takaus. Vakuus palautetaan vuokrasopimuksen päättyessä, jos asunto on moitteettomassa kunnossa ja kaikki vuokrat maksettu.

Allekirjoita vuokrasopimus

Sovi asiakaspalvelumme kanssa aika vuokrasopimuksen allekirjoittamiselle. Vuokrasopimuksen allekirjoittavat kaikki sopijaosapuolet. Mikäli joku sopijaosapuoli ei pääse paikalle, häneltä pitää olla valtakirja. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja ota mukaasi kuitti vakuusmaksusta.

Nouda asunnon avaimet

Avainten luovutuksesta sovitaan vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Kun haet avaimet, ota mukaasi virallinen henkilötodistus.