AVAS koti on hyvä valinta

wave-bottom

Vuokra-asunto Alavuden Vuokra-asunnoilta on turvallinen valinta

Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja me huolehdimme kaikista asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä tehtävistä.

Mikäli tarvitset apua asunnon etsinnässä, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Koti löytyy jättämällä asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen pääset mukaan vapautuvien vuokra-asuntojen asukasvalintoihin.

Voit jättää vuokra-asuntohakemuksen sähköisesti, vaikka heti. Kaikki vapautuvat asuntomme vuokrataan asuntohakemuksen perusteella. Vapautuvia asuntoja tarjoamme hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten täytäthän asuntohakemuslomakkeen huolellisesti. Asuntoja tarjotaan vain täysi-ikäisille hakijoille.

Mikäli et pysty täyttämään hakemustasi sähköisesti, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Otamme sinuun yhteyttä toiveitasi vastaavan kodin vapautuessa. Ilmoitamme asuntotarjoukset sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse.

Hakemus on voimassa kolme kuukautta. Mikäli haluat muuttaa hakemustasi, jatkaa voimassaoloaikaa, tai jos asunnontarpeesi menee ohi, muista ilmoittaa asiasta asiakaspalveluumme.

Kuinka kauan asunnon saaminen voi kestää?

Vuokra-asunnon hakuaika riippuu monesta asiasta. Asunnon saamiseen kuluva aika riippuu muun muassa vapautuvien asuntojen määrästä ja hakutoiveistasi. Suosituille asuinalueille tai taloyhtiöön voi olla pitkäkin odotusaika, sillä asuntoja vapautuu harvakseltaan ja hakijoita on paljon. Hakuaika voi vaihdella myös riippuen siitä, minkä kokoista asuntoa haet.

Vuokra-asuntomarkkinoilla tilanne voi muuttua nopeasti, ja vaikka meillä ei olisi nyt vapaata asuntoa, vuokrausneuvottelijat etsivät kuitenkin aktiivisesti kriteerejäsi vastaavia asuntoja.