Löydä uusi kotisi Alavudelta

wave-bottom

Alavus asuinalueena

Pohditko, millainen Alavus on asuinalueena? Kun uuden kodin etsiminen tulee ajankohtaiseksi, moni miettii eri asuinalueiden mahdollisuuksia sekä toiveita tulevalle asuinalueelle. Ensisijaista on määritellä, että mitkä asiat ovat omassa arjessa kaikista tärkeämpiä.

Asuntokannassamme on laaja valikoima erikokoisia ja -tyyppisiä asuntoja kerros-, luhti- ja rivitaloissa Alavuden eri alueilla. Tutustu kustakin alueesta koostettuun tiiviiseen tietopakettiin.

Alavuden keskusta

Alavuden keskustassa on vuokra-asuntoja kerros-, rivi- ja luhtitaloissa. Keskustan asuntomme sijaitsevat Kaartin, Kirkkokankaan, Salmen, Tusan ja Tervasmäen alueilla.

Keskustassa sijaitsevat hallinnolliset ja kaupalliset palvelut, alakoulu, yläkoulu ja lukio. Uimahalli, jäähalli, kirjasto, uimarannat, lenkki- ja hiihtomaastot sekä useat harrastusmahdollisuudet ovat lähellä.

Alavuden asema

Alavuden Asemalla on vuokra-asuntoja kerros-, rivi- ja luhtitaloissa.

Asemalla asuntomme sijaitsevat Haapatien ja rautatiepysäkin läheisyydessä sekä Hemmingin alueilla. Asema sijaitsee n. 3 km Alavuden keskustasta ja n. 5 km Tuurin kauppakylästä. Asemalla sijaitsee rautatiepysäkki, josta pääsee Seinäjoen ja Jyväskylän suuntaan. Asemalla sijaitsee alakoulu sekä teollisia työpaikkoja.

Tuuri

Tuurissa vuokra-asuntomme sijaitsevat rivitaloissa Tapanintien ja Tuurin koulun läheisyydessä.
Tuuri on tunnettu Suomen suurimmasta Kyläkaupasta ja kauppakeskittymästä. Tuurissa on alakoulu sekä rautatiepysäkki.

Töysän keskusta

Töysän keskustassa vuokra-asuntomme ovat rivitaloissa ja ne sijaitsevat Iivarin koulun ja keskustan läheisyydessä.

Töysässä on upeat järvimaisemat ja hyviä uimarantoja, hyvät harrastusmahdollisuudet ja vireä Nuorisoseura. Lisäksi välittömässä läheisyydessä on kirjasto, alakoulu, yläaste sekä Jamin Töysän toimipiste.

Rantatöysä

Rantatöysässä vuokra-asuntomme sijaitsevat rivitaloissa Mäkirannan- ja Kurikantien alueilla.
Rantatöysä sijaitsee n. 7 km Alavuden keskustasta rauhallisella ja viihtyisällä alueella järven läheisyydessä. Rantatöysässä on puualan työpaikkojen keskittymä.

Sydänmaa

Sijaitsee aivan Sydänmaantien läheisyydessä, matkaa Seinäjoelle n. 25 km ja Alavuden keskustaan n. 18 km.

Taipaleenkylä

Sijaitsee maaseutumaisemissa Peräseinäjoentien läheisyydessä, sieltä on matkaa Alavuden keskustaan n. 15 km.

Ritola

Sijaitsee Lehtimäentien läheisyydessä kauniin kangasmetsikön keskellä, matkaa Töysän keskustaan on n. 8 km. Ritolassa on teollisia työpaikkoja.

Löydä toiveidesi koti Alavuden Vuokra-asunnoilta.

Tutustu Alavuden kaupunkiin

Tee asuntohakemus