Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Hyödynnä sähköiset palvelut

Sähköisten palvelujen avulla voit helpottaa asiointiasi Alavuden Vuokra-asuntojen kanssa.

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Sähköinen asiointi

Sähköisten palvelujen avulla voit helpottaa asiointiasi Alavuden Vuokra-asuntojen kanssa.

Oma AVAS

Rekisteröitymällä OmaAVAS -palveluun, voit seurata omaan asumiseen liittyviä tietoja. OmaAVAS -palvelussa voit tehdä kiireettömiä vikailmoituksia, lähettää viestejä AVAS Kodeille, tarkistaa sopimus- ja kiinteistötietoja, katsoa tiedot vuokrasta ja tarkastella omaa maksutilannettasi.

Asukassivut ovat käytössäsi siitä päivästä lähtien, kun vuokrasopimuksesi Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n kanssa alkaa. Asukassivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen tarvitsee tehdä vain kerran, jonka jälkeen kirjautuminen tapahtuu luomillasi käyttäjätunnuksilla. Tutustu tarkemmin Oma AVAS -palveluun.

Nettisivuasiointi

Asumiseen liittyvät sopimusasiat hoituvat kätevästi AVAS Kotien kotisivujen kautta. Nettisivuilla voit tehdä asuntohakemuksen, allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti ja irtisanoa asuntosi. Voit lähettää palautetta AVAS Kodeille nettisivujen kautta. Voit hoitaa valtaosan asumisen aikaisesta asioinnista verkkopalvelussamme. Tutustu Sähköinen asiointi -kanavaan.

E-lasku verkkopankkiin

E-lasku on turvallinen, helppo ja nopea tapa hoitaa vuokralaskut. Saat sähköisessä muodossa olevan e-laskun verkkopankkiisi, jossa voit tarkastella laskuasi, maksaa, arkistoida ja tarvittaessa tulostaa sen. E-lasku ei huku postipinoihin ja maksut tulee hoidettua automaattisesti. E-laskun etuna on se, että vuokralaskun maksaminen helpottuu, kun maksaessa sinun ei tarvitse syöttää viitenumeroa, eräpäivää tai esimerkiksi saajan tilinumeroa erikseen.

Sinua voisivat kiinnostaa seuraavat blogimme:

Näin haet meiltä asuntoa

Laita asukastiedot ajan tasalle.

Vuokralaisen kotivakuutus

Etusivu

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja