Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Laita asukastiedot ajan tasalle

Onko asuntosi henkilöluku vaihtunut? Muistitko ilmoittaa siitä vuokranantajalle?

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Oma AVAS Sähköinen asiointi

Onko asuntosi henkilöluku muuttunut ajan saatossa? Onko perheenjäsen muuttanut asuntoon tai asunnosta pois? Asukkaan tehtävä on tehdä muuttoilmoitus AVAS Kodeille asukastietojen muuttuessa. AVAS Kodit ilmoittaa tiedot huoltoyhtiölle.

Miksi muutokset kannattaa ilmoittaa?

AVAS Kodeille kannattaa ilmoittaa muutokset asukastiedoissa, jotta voimme palvella kaikkia asunnossa kirjoilla olevia henkilöitä. Aina kun asukas on meihin yhteydessä, tarkistamme asunnon tiedot. Jos kyseisen asukkaan tietoja ei löydy, emme välttämättä pysty auttamaan ilman erillistä valtakirjaa.

Hätätilanteen sattuessa ensihoito tai pelastushenkilökunta voivat joutua olemaan yhteydessä huoltoyhtiöön, ja on tärkeää, että huoltoyhtiö tietää huoneistossa olevien henkilöiden tiedot. Myös pelastus- ja ensihoitohenkilöstölle on tärkeää, että nimitiedot ovat oikein huoneiston ovessa.

Avainten hukkuessa huolto voi auttaa. Huoltoa tarkistaa listoilta, ja tulee avaamaan oven, jos huollolla ei ole tietoa asukkaista, niin huolto ei voi avata ovea avaimen kadotessa.

Voit tehdä ilmoituksen myös jälkikäteen, jos se on jäänyt tekemättä. Tee ilmoitus Sähköisestä asioinnista (Vuokrasopimuksen täydennys ja Uusi perheenjäsen).

Tutustu verkkosivuihimme:

Asukkaalle

Asunnon hakijalle

Sähköinen asiointi

Blogi

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja