Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Oma AVAS -palvelun asukassivut – apua arkeen!

Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Oma AVAS Sähköinen asiointi

Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteena on tarjota entistä laajemmin asumisen palveluita Oma AVAS -kanavassa.
Asukassivuilla Oma AVAS -palvelussa voit tarkastella omaan asumiseesi liittyviä tietoja, tehdä vikailmoituksen ja olla yhteydessä asiakaspalveluun.
Asukassivut ovat käytössäsi siitä päivästä lähtien, kun vuokrasopimuksesi Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n kanssa alkaa. Asukassivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen tarvitsee tehdä vain kerran, jonka jälkeen kirjautuminen tapahtuu luomillasi käyttäjätunnuksilla.

Näin rekisteröidyt sähköisesti?

Tarvitset rekisteröitymiseen sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset.
Pääset Oma AVAS -asukassivuille klikkaamalla AVAS Kotien kotisivujen oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa Oma AVAS.
1. Valitse sieltä Rekisteröidy käyttäjäksi ja Tunnistaudu. Sinut ohjataan tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla. Seuraa tunnistaumispalvelun ohjeita.
2. Tunnistautumisen jälkeen kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana.
3. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki käyttäjätunnuksesi aktivoimiseen. Linkistä sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat rekisteröitymisen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Lue tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen.

Rekisteröidy tunnistautumalla asiakaspalvelussa

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit käydä tunnistautumassa toimistomme asiakaspalvelussa.
1. Varaa ensin toimiston asiakaspalvelusta aika tunnistautumista varten. Tarvitset tunnistautumiseen voimassaolevan passin tai henkilökortin.
2. Kun olet käynyt tunnistautumassa, voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Valitse Rekiseröidy käyttäjäksi ja Toimistotunnistautminen. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja Tunnistaudu. Valitse ja vahvista salasana sekä rekisteröidy.
3. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki käyttäjätunnuksesi aktivoimiseen. Linkistä sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat rekisteröitymisen kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Asukassivujen sisältö - mitä asukassivuilla voi tehdä?

Tiedotteet
Saat Alavuden Vuokra-asuntojen tiedotteet asumiseen liittyvistä asioista.

Viestit
Viestitoiminnon kautta voit lähettää meille viestejä. Viesteihin voi myös lisätä liitetiedostoja. Vastaamme sinulle tähän Viestit osioon, eli keskustelut säilyvät täällä.

Vikailmoitukset

Voit tehdä asuntoasi, asuintalosi yhteisiä tiloja tai piha-aluetta koskevan kiireettömän vikailmoituksen. Käsittelemme vikailmoitukset päivittäin ja teemme niistä työpyynnöt oikeille tahoille. Muistathan päivittää yhteystietosi, jotta huolto saa sinut tarvittaessa kiinni lisätietojen selvittämiseksi tai jos asia vaatii käyntiä huoneistossa.

Oma talous
Voit tarkastella vuokrasopimustasi, maksutietojasi sekä toteutuneita maksusuorituksiasi. Huomioithan, että tiedot päivittyvät asukassivuille viiveellä.

Kiinteistön tiedot
Perustiedot kotitalostasi. Täältä löytyy myös talosi pelastussuunnitelma.

Dokumentit
Tärkeitä yleisiä kiinteistöä tai asumista koskevia dokumentteja, kuten esimerkiksi kiinteistösi autopaikkakartta.

Asumisen palvelut
Tästä osiosta löytyy hyödyllisiä linkkejä asumiseen liittyen.

Etusivulle

Tiedotteet ja blogi

Sähköinen asiointi

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja