Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Tulo- ja muuttokyselyn tulokset – AVAS kotien asukkaat ovat tyytyväisiä

Olemme toteuttaneet Alavuden Vuokra-asunnot Oy:llä asukkaillemme tulo- ja muuttokyselyn alkuvuoden aikana. Asukkaiden palaute auttaa kehitysresurssien kohdistamisessa. Asukastyytyväisyys on meille tärkeä mittari.

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Asiakastyytyväisyys Asukastyytyväisyys Asukastyytyväisyyskysely

Mittaaminen auttaa reagoimaan kehityskohteisiin

Mittaamme säännöllisesti asukaskokemusta asumisen koko elinkaaren aikana. Aloitimme asukaskokemuksen säännöllisen mittaamisen marraskuussa 2020. Aloitamme mittaamisen tulokyselyllä asukkaan muuttaessa AVAS kodeille asumaan. Vastaavasti asukkaan muuttaessa pois teemme poismuuttokyselyn. Näiden lisäksi teemme kerran vuodessa asukastyytyväisyyskyselyn.

Asukaskokemuksen mittaamisesta saadut tulokset ja palauteet auttavat meitä keskittämään kehitystoimet ja resurssit sinne, missä niille on eniten tilausta ja mikä on asukkaille tärkeää. Jos saamme useamman palautteen esimerkiksi tietyltä alueelta tai kiinteistöstä, tiedämme missä kehitystoimia tarvitaan.

Kokonaisarvosana toiminnoillemme on tulokyselyssä 4,8/5 ja muuttokyselyssä 4,7/5

Kyselyssä kysyimme asukkailta asiakaspalvelusta, asumisen viihtyvyydestä, asumiskustannuksista ja kiinteistönhoidosta. Kaikkien kyselyssä esitettyjen tekijöiden yhteenlaskettu kokonaisarvosana on erittäin hyvä tulokyselyssä 4,8 ja muuttokyselyssä 4,7 (asteikolla 1-5).

Alavuden vuokra-asuntoja suositellaan

Kysyimme myös suositteluhalukkuutta (asteikko 1-10). Tulokyselyssä saimme arvosanaksi hienot 8,9 ja muuttokyselyssä huimat 9,3.

Kärkisijoille nousseita kehityskohteita

Saimme kehitystoiveita autopaikoista kiinteistön alueella, piha-alueen istutuksista sekä leikkialueiden kunnosta.
Olemme tarttuneet kehitystoiveisiinne. Kiinteistöjen autopaikat numeroidaan uudelleen ja viedään sähköiseen järjestelmään. Tarkoituksena on selkiyttää parkkipaikkojen vuokrausta ja parantaa asiakaspalvelua. Olemme ottaneet piha-alueen istutuksissa ensimmäiseksi kohteeksi Aseman seudulla olevia pihoja. Pihat on käyty kartoittamassa toukokuun alussa. Alavuden kaupungin puistopuoli toimii tässä yhteistyökumppaninamme. AVAS kotien kaikki leikkikentät kartoitetaan toukokuun aikana yhteistyökumppanimme LeikkiSet Oy toimesta. Saatua raporttia leikkikentistä käytetään leikkikenttien kehittämisessä.

Asiakkaat kommentoivat ahkerasti

Tässä muutama kommentti – kiitos kaikille kommentteja kirjoittaneille:
”Olen ollut tyytyväinen asumiseen ja viihtynyt.”
”Yleensä on kiinteistönhoito hommat hoitunut ilmoittamalla.”
”Yllättävän hyvä, sopiva, hyvältä paikalta.”
”Kiva päätysijainti.”
”Tunnen kiinteistöhuollon väen entisestä työstäni ja apua / palvelua sai tarvittaessa.”

Panostamme jatkuvaan toiminnan kehittämiseen

Tyytyväiset asukkaat ovat toimintamme ytimessä. Toivon, että asukkaat huomaavat, että olemme kiinnostuneita heidän asukaskokemuksestaan ja kehitämme toimintaamme heidän antaman palautteen pohjalta.

Arvontapalkintojen voittajat

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken on suoritettu arvonnat. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.
Kiitokset vielä kerran kaikille kyselyyn vastaamisesta!

Sinua saattaisivat kiinnostaa seuraavat blogimme:

Vuokralaisen kotivakuutus

Vuokralla asuminen on yleistynyt

Viisaaksi vedenkuluttajaksi

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja