Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Vuokran maksutiedot hukassa? Tarkista ne asukassivuilta

Tiesitkö, että voit tarkistaa vuokran maksutiedot ja maksutilanteen asukassivuiltamme?

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Vuokra Vuokra-asuminen

Tiesitkö, että voit tarkistaa vuokran maksutiedot ja maksutilanteen asukassivuiltamme?

Jos olet asunnon päävuokralainen, voit asukassivuilla kohdassa Oma talous tarkistaa esimerkiksi vuokranmaksun tilinumeron sekä muita maksutietoja. Jos sinulla on kysyttävää vuokrasta tai muista maksuista, saat asiakaspalveluumme yhteyden asukassivujen Viestit-osion kautta. Jos asukassivuilla näkyvät yhteystietosi eivät ole ajan tasalla tai tieto puuttuu, päivitä ne kohdassa Asetukset / Omat tiedot.

Tutustu asukassivuun (= Oma AVAS)

Oma AVAS on asukkaiden oma palvelu. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Palvelun kautta voit hoitaa valtaosan asumisen aikaisesta asioinnista. Palvelu on tarkoitettu AVAS Kotien nykyisille asukkaille. 

Muistathan myös Sähköisen asioinnin -kanavan?

Kotisivuillamme löytyy myös sähköisen asioinnin kanava. Tämä toimii Oma AVAS -palvelun ohella. Sähköisen asioinnin -kanavasta löytyvät mm. asuntohakemus, häiriöilmoitus, valtakirja, asunno irtisanominen ja ilmoitus uudesta perheenjäsenestä. Tästä siirryt Sähköisen asioinnin -kanavalle.

Asiakaspalvelu neuvoo

Asiakaspalveluun saa parhaiten yhteyden joko asukassivuilla, puhelimitse tai varaamalla ajan asiakaspalvelupisteeseen. Aika kannattaa varata ennakkoon, jos vain mahdollista. Tällöin ruuhkia ei synny ja asiakaspalvelija on ehtinyt perehtyä asukkaan tarpeisiin jo ennalta. Näin itse asiakaspalvelutilanne tapahtuu varsin jouhevasti ja nopeasti.

Yhteystiedot: Asiakaspalvelu / Kiinteistöt ja isännöinti 

Oma AVAS -palvelu

Sähköinen asiointi

Blogi

Etusivu

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja