Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Sähköinen vuokrasopimuksen allekirjoitus hoituu helposti ja nopeasti

Vuokrasopimuksen allekirjoitus konkretisoi uuteen vuokrakotiin muuttamisen. Voit allekirjoittaa vuokrasopimuksesi, vaikka omalta kotisohvalta. Sähköinen allekirjoitus on nykyaikainen ja joustava vaihtoehto ja se täydentää Alavuden Vuokra-asuntojen verkkopalveluita.

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Sähköinen allekirjoitus Sähköiset palvelut

Hoida vuokrasopimusasiat verkossa

Vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus täydentää AVASkotien verkkopalveluita ja tarjoaa strategiassakin mainittua helppoa ja vaivatonta asiointia. Sinulla on mahdollisuus hoitaa vuokrasopimusasiat kuntoon ajasta ja paikasta riippumatta.
Sähköisen vuokrasopimuksen etuja ovat muun muassa se, että voit perehtyä sopimuksen yksityiskohtiin itsellesi sopivaan ajankohtaan. Sähköinen allekirjoitus lisää joustavuutta muutenkin – voit asua kaukana mahdollisesti jopa eri paikkakunnalla, ja tapaamista on vaikea järjestää.


Miten sähköinen allekirjoitus käytännössä tehdään?

Allekirjoittamista varten tarvitset sähköpostosoitteen, pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos sopimus tulee useamman henkilön nimelle, on kaikkien allekirjoitettava vuokrasopimus. Kaikilla pitää olla silloin omat verkkopankkitunnukset.
Sopimuksen allekirjoitusta varten sinulle lähetetään sähköpostiisi linkki, josta pääset allekirjoittamaan vuokrasopimuksesi. Seuraavaksi sinun on tunnistauduttava. Tunnistautumisen jälkeen pääset tutustumaan vuokrasopimukseesi. Kun kaikki on kunnossa, hyväksyt vuokrasopimuksen. Jos vuokrasopimuksella on virheellistä tietoa, voit keskeyttää allekirjoittamisen ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Allekirjoituksen jälkeen voit ladata sopimuksen talteen. Näin helppoa ja nopeaa sähköinen allekirjoitus on!

Olet tervetullut allekirjoittamaan vuokrasopimuksen myös toimistollemme. Jotta sopimus voidaan allekirjoittaa, tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Toimistolla allekirjoittaminen edellyttää aina vahvistettua ajanvarausta.


Sähköinen allekirjoitus on turvallinen

Sähköinen vuokrasopimus on kirjallinen sopimus ja juridisesti yhtä pitävä, aivan kuten perinteisesti allekirjoitettu vuokrasopimus. Vahva tunnistautuminen takaa sen, että allekirjoitushetki ja allekirjoittajan henkilöllisyys ovat todistettavissa kiistattomasti.
Sähköisesti allekirjoitettu vuokrasopimus on pätevä myös esimerkiksi KELAlta asumistukea haettaessa.


AVASkodeilla sähköiset sopimukset ovat arkipäivää

Sähköisen allekirjoituksen käyttöönottaminen on tuonut toimintaan lisää joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Sähköinen allekirjoitus säästää resursseja, kun sopimuspapereita ei tarvitse tulostaa, allekirjoittaa, skannata ja lähettää edestakaisin. Palvelun käyttöönotolla nopeutimme ja nykyaikaistimme allekirjoitusprosessia.

 
Sinua saattaisivat kiinnostaa seuraavat aiheet vuokra-asumisesta:
  • Blogissamme miksi asua vuokralla, kerromme vuokra-asumisen yleistymisestä ja miten tämä asumismuoto sopii eri elämäntilanteisiin. Lue lisää tästä.
  • Olemme toteuttaneet uusille asukkaillemme Tulokyselyn. Tutustu kyselyyn tästä.


Täyttämällä asuntohakemuksen pääset mukaan vapautuvien vuokra-asuntojen asukasvalintoihin. Voit jättää vuokra-asuntohakemuksen sähköisesti, vaikka heti. Hae asuntoa.

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja