Ajankohtaista

Hae asuntoa
wave-bottom

Nyt kannattaa hakea asuntoa AVAS Kodeilta – vuokravakuus nolla euroa helmi- ja maaliskuussa!

ke helmik. 01 07:00:00 2023

Vuokra-asuntojemme vuokravakuus asuntoihin kampanja-aikana 1.2. – 31.3.2023 on nolla euroa. Nyt kannattaa hakea asuntoa meiltä!

Tarjous koskee vuoden 2023 helmi- ja maaliskuun aikana tulleita uusia asuntohakemuksia ja joihin AVAS Kodit tekee kampanja-aikana asuntotarjouksen sekä vuokrasopimuksen. Kampanja ei koske asunnon vaihtotarjouksia. Tarjous on voimassa vain yksityishenkilöille.

Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Vuokrasopimukseen sisältyy ehto sopimuksen kestosta. Jos et viihdykään kodissasi ehdossa sovittua vähimmäisaikaa ja haluat irtisanoa vuokrasopimuksen päättymään sitä ennen, laskutamme sinulta yhden kuukauden vuokraa vastaavan summan sopimuksen päätyttyä. Sopimuksen vähimmäiskesto on 12 kuukautta.

Huomioithan kuitenkin, että vakuusmaksu poikkeaa kampanja-aikana käytetystä vakuusmaksusta, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Tarkistamme jokaisen asunnonhakijan luottotiedot asuntotarjousta tehtäessä. Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta määrittää vakuuden suuruudeksi maksimissaan kolmen kuukauden vuokran.

Kampanja-ajan päätyttyä 1.4.2023 alkaen noudatamme AVAS Kotien normaalia vakuuskäytäntöä. Normaali vakuutuskäytäntö koskee myös asuntohakemuksia jotka saapuivat kampanjan aikana mutta sopivaa asuntoa ei hakijalle löytynyt ja hakija pitää asuntohakemuksen voimassa kampanja-ajan jälkeen. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta hakemuksen jättöpäivästä.

Asukasvalinnoissa noudatamme ARAn määrittelemiä ohjeita.

AVAS Kodit varaa mahdollisuuden muuttaa kampanja ehtoja.

Sinua saattaisi kiinnostaa seuraavat blogimme:
Mikä on vuokravakuus
Miksi asua vuokralla
Vuokralla asuminen on yleistynyt

Sähköinen asiointi - hae asuntoa

Etusivulle

Lisää artikkeleita