Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Miksi asua vuokralla?

Vuokra-asuminen yleistyy koko ajan ja se sopii eri elämäntilanteisiin. Vuokralla asuminen on helppoa ja huoletonta, sillä asunnon ylläpitovastuu on vuokranantajalla. Vuokralla asuminen Alavuden Vuokra-asunnoilla on hyvä valinta.

Alavuden vuokra-asunnot Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Asuminen Vuokra-asuminen

Ei suuria investointeja – voit sijoittaa muualle

Omistusasumiseen verrattuna vuokra-asumisen kertakulut ovat pienemmät, sillä vuokra-asuntoon ei tarvitse sitoa suurta pääomaa. Vuokralainen maksaa ennen muuttoa vakuusmaksun sekä joka kuukausi vuokran sekä käyttökorvausmaksut.

Asunnon omistamista ei pidetä enää niin suuressa arvossa kuin aiemmin. Nykyisin moni valitsee vuokra-asumisen, vaikka olisi taloudellisesti mahdollista asua omistusasunnossa. Vuokralla asuessa varallisuus ei ole sidottuna asuntoon, vaan voi itse valita mihin säästää ja sijoittaa.

Remonteista huolehtii vuokranantaja – huoletonta asumista

Asunnon huoltotyöt ja remontit voit jättää meidän huoleksi. Jos jokin on rikki, sinä et korjaa. Riittää, kun ilmoitat asunnossa havaituista mahdollisista vioista. Pienet viat ilmoitetaan huoltoyhtiölle, josta tulee huoltomies paikalle. Vuokralaisen ei siis tarvitse muuta kuin soittaa. Omistusasunnossa on itse varauduttava niin isompiin kuin pienempiikin remontteihin.

Voit lukea lisää Alavuden Vuokra-asuntojen vastuunjakotaulukosta. Vastuunjakotaulukossa on kerrottu keskeisimmät asunnon kunnossapitoon liittyvät tehtävät.

Vuokra-asunto joustaa asukkaan mukaan

On tiedossa sitten perheenlisäystä, muutto työn perässä tai ero, vuokra-asuntomme tarjoaa vaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin. Voit irrottautua nykyisestä asunnostasi helposti ja etsiä uuden – irtisanomisaika on kuukausi. Tämä takaa sen, että sinun on helppo muuttaa uuteen asuntoon nopeallakin aikataululla. Kuin myös uutta asuntoa etsiessäsi saatat saada asuntotarjouksen, jossa on muutto jo kuukauden kuluttua.

Asuminen Alavudella - kaupunki tarjoaa tekemistä kaikille

Alavudella on monet kasvot, mikä tekee kaupungista houkuttelevan niin nuorten, lapsiperheiden, eri ikäisten henkilöiden kuin yrittäjien keskuudessa. Kaupungista löytyy erinomaisia liikuntamahdollisuuksia, tapahtumia ja elämyksiä jokaiseen makuun. Kompaktissa kaupungissa niin palvelut kuin luonto ovat helposti saavutettavissa. Haluatko tietää enemmän? Tästä voit lukea kaupunginjohtajan tervehdyksen. 

Toivottavasti asut jo meillä ja olet viihtynyt. Jos uusi koti on ajankohtainen hae asuntoa meiltä. Aina voit myös ottaa yhteyttä, jos sinulle tulee mieleen kysymyksiä liittyen vuokra-asumiseen.

Kiinnostaako sinua lukea lisää vuokralla asumisen yleistymisestä? Lue lisää tästä.

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja