Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Ota käyttöösi e-lasku – voit voittaa lahjakortin

E-lasku kampanja on käynnissä, voita lahjakortti! Nyt on hyvä hetki ottaa käyttöön e-laskut.

Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit E-lasku

AVAS Kodit voi lähettää sinulle vuokralaskut e-laskuina suoraan verkkopankkiisi. Nyt kannattaa ottaa käyttöön e-lasku. E-lasku on kätevä tapa hoitaa vuokranmaksu. Jos et ole siihen vielä siirtynyt, se kannattaa tehdä nyt.
Arvomme loppuvuoden 2023 aikana (syys – joulukuu) 12 kpl 25 euron arvoista lahjakorttia. Katso säännöt tarkemmin lopusta.


E-lasku helpottaa arkeasi

E-lasku on turvallinen, helppo ja nopea tapa hoitaa vuokralaskut. Saat sähköisessä muodossa olevan e-laskun verkkopankkiisi, jossa voit tarkastella laskuasi, maksaa, arkistoida ja tarvittaessa tulostaa sen. E-lasku ei huku postipinoihin ja maksut tulee hoidettua automaattisesti. E-laskun etuna on se, että vuokralaskun maksaminen helpottuu, kun maksaessa sinun ei tarvitse syöttää viitenumeroa, eräpäivää tai esimerkiksi saajan tilinumeroa erikseen.


Näin otat e-laskun käyttöön

• E-laskutuksen aktivoiminen tapahtuu omassa verkkopankissasi. Kirjaudu verkkopankkiisi.
• Valitse e-laskuttajaksi Alavuden Vuokra-asunnot Oy.
• Ota esille uusin vuokralaskusi. Liitä verkkopankissa tehtävään laskutussopimukseen viitenumerosi, jonka löydät vuokralaskustasi.
• Määritä laskujen hyväksymistapa. Päätä, haluatko hyväksyä jokaisen laskun erikseen vai valita automaattisen maksamisen.
• Tarkista lopuksi antamasi tiedot ja lähetä tilaus.
• Tästä lähtien sinun tarvitsee vain tarkistaa verkkopankkiisi saapuneet laskut ja hyväksyä maksut.

Jos saat asumistukea ja Kela maksaa tuen suoraan AVAS Kodeille, voit ottaa e-laskun käyttöön, mutta silloin sinun pitää muokata laskun summa verkkopankissa vastaamaan omavastuuosuuttasi.
E-laskun voimaantulo kestää jonkin aikaa. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä koskien oman pankkisi e-laskutoimintoa, voit kysyä neuvoa omasta pankistasi.

E-laskukampanjan säännöt:

Arvontaan osallistuvat henkilöt, joilla on voimassa oleva vuokrasopimus AVAS Kotien kanssa kampanjan aikana (1.9 - 31.12.2023).

Kampanja on voimassa 31.12.2023 asti.

Joka kuukausi kampanja-aikana arvotaan kolme 25 euron arvoista lahjakorttia Keskisen tavarataloon niiden kesken, joilla on arvontahetkellä voimassa oleva e-laskuvaltuutus, joka näkyy AVAS Kotien laskutusjärjestelmässä. Asukas osallistuu arvontaan kaikkina niin arvontakuukausina, joina hänen e-laskuvaltuutuksensa on voimassa ja näkyy AVAS Kotien laskutusjärjestelmässä. Arvonta suoritetaan seuraavan kuukauden ensimmäisellä viikolla (esim. syyskuun arvonta suoritetaan lokakuun ensimmäisellä viikolla). Asukas joka on voittanut arvonnassa kerran, ei ole mukana seuraavissa arvovoinnissa.

Kampanja aikana arvotaan yhteensä kaksitoista lahjakorttia. Voitosta ilmoitamme henkilökohtaisesti. AVAS Kodit ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu kampanjaan osallistumisesta, lahjakortin vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä

Sinua voisi kiinnostaa seuraavat aiheet:

 

Mikä on vuokravakuus? Miksi vuokravakuus pitää maksaa ja kuinka suuri se on? Lue lisää.

Vuokra-asunto on helppo ja joustava ratkaisu asumiseen. Alavuden Vuokra-asunnoilla on asuntoja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Lue lisää.

Asumisasiat hoituvat helposti Oma AVAS -palvelussa. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Muistathan rekisteröityä palveluun. Lue lisää.

Etusivulle

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja