Ajankohtaista

Hae asuntoa
wave-bottom

Varo huijausviestiä

to maalisk. 02 14:00:00 2023

Elilen ja tänään 2.3.2023 on lähetetty useiden vuokrataloyhtiöiden asukkaille huijausviestejä. Viestissä lukee lähettäjänä taloyhtiö. Viestejä on lähetetty sekä tekstiviesteinä että sähköpostin välityksellä. Viestissä väitetään, että asukkaan vuokra on maksamatta, ja pyydetään maksamaan se erikseen viestissä ilmoitetulle tilille. Viestissä myös sanotaan, että vuokrataloyhtiön tilinumero on muuttunut tietojärjestelmän päivityksen vuoksi. Viesti ei sisällä linkkejä, vaan uuden tilinumeron.

Kyseiset tekstiviestit ja sähköpostiviestit ovat osa laajaa huijausviestikampanjaa.

Jos olet saanut viestin niin siihen ei tule reagoida eikä AVAS Kotien tilinumero ole muuttunut. AVAS Kodit ei koskaan lähetä muuttuneita maksutietoja tekstiviestitse.

Jos olet saanut viestin ja olet maksanut vuokran viestissä mainitulle huijaustilille ole heti yhteydessä omaan pankkiisi palautuspyynnön tekemiseksi. Asiasta kannattaa tehdä oma rikosilmoitus.

Ilmoita myös meille, mikäli olet saanut tämän huijausviestin. Ilmoitukset sähköpostilla asiakaspalvelu@avaskodit.fi tai puhelimitse 040 521 2662 tai 050 518 8420.

Terveisin,

Alavuden Vuokra-asunnot Oy - AVAS Kodit

Etusivulle.

Lisää artikkeleita