Blogi

Hae asuntoa
wave-bottom

Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n kohokohtia vuodelta 2021

AVAS kotien vuotta 2021 rytmittivät tasaiseen tahtiin valmistuneet huoneistokorjaukset. Asiakaspalvelussa otettiin käyttöön uusia käytäntöjä. Asiakastyytyväisyyskysely kertoi, että asukaskokemus on hyvällä tasolla. AVAS kotien vuokrat eivät nousseet. Suomen Asiakastieto Oy myönsi meille Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Alavuden vuokra-asunnot Alavuden Vuokra-asunnot - AVASKodit Toiminta Vuokra-asuminen

Korjaamalla uudenveroisia asuntoja

Panostimme asuinhuoneistokorjauksiin. Näiden remonttien tavoitteena on lisätä asumismukavuutta ikääntyvissä taloissa, joissa rakenteiden peruskorjaus ei ole vielä ajankohtainen. Huoneistokorjauksien lisäksi korjasimme kiinteistöjä. Kunnostuskohteiksi valittiin vesikatto- ja piha-alueen korjauksia sekä lämmitysjärjestelmän muutoksia.
AVAS kodeissa toteutetaan jatkossakin suunnitelmallisia korjaushankkeita, joilla päivitetään asuntoja vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja kohotetaan asukasviihtyvyyttä.

Asiakaspalvelussa uusia käytäntöjä

Korona-aikana alkanut asiakaspalvelupisteen ajanvarauskäytäntö osoittautui toimivaksi, ja se jää jatkuvaksi toimintatavaksi. Ajanvarauskäytännon avulla haluamme vahvistaa asiakkaidemme henkilökohtaista palvelua.

Alavuden Vuokra-Asunnot uudisti verkkosivunsa. Asukkaat pääsevät jatkossa hoitamaan asumiseensa liittyviä asioita aiempaa kätevämmin uusituilla verkkosivuillamme. Voit täyttää sähköisesti muun muassa vuokra-asunnon hakulomakkeen ja vuokrasopimuksen irtisanomisen tai ottaa meihin yhteyttä.
Olemme keränneet verkkosivuillemme paljon erilaista tietoa asumisesta. Kannattaa tutustua sivustoomme ja blogiimme. Seuraa myös tiedotteitamme, niissä kerromme ajankohtaisista asioista.
Tulemme kehittämään edelleen verkkosivujen asiointimahdollisuuksia. Tiedotamme niistä lisää myöhemmin.
Hoida asumiseen liittyvät asiat yhdessä osoitteessa verkkosivuillamme.

Verkkosivustouudistuksen yhteydessä uudistimme myös logomme.

Vuokrat pysyivät ennallaan

Asumiskustannusten nousu on ollut maltillista ja ennustettavaa viime vuodet. Nyt tilanne on muuttunut. Asumiskustannusten osalta erityisesti lämmityskustannusten ja kotitaloussähkön hinnan muutokset voivat olla hyvinkin isoja. Asumiskustannuksia voi nostaa myös korjauskustannusten nopea nousu.
Kustannusten noususta huolimatta Alavuden Vuokra-asunnot Oy on välttynyt vuokrankorotuksilta viime vuosina. Olemme kyenneet laskemaan kuluja esimerkiksi kilpailutustoimenpiteillä. Näillä näkymin vuokrat eivät tule nousemaan kuluvana vuonna.

Asukastyytyväisyystutkimukset antoivat arvokasta palautetta

Asukastyytyväisyystutkimuksen kaikkien vastausten yhteenlaskettu yleisarvosana oli 4,1/5. Kokonaistyytyväisyydessä arviointiin palvelu ja toimintaa, asumista ja viihtyvyyttä, viestintää sekä kiinteistönhoitoa.

Asiakastyytyväisyyttä kuvaava indeksi NPS nousi viime vuoteen verrattuna. NPS:n kasvu viittaa siihen, että yhä useampi asukas on halukas suosittelemaan Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n palveluita. Olemme kehittäneet asiakaspalveluamme ottamalla käyttöön uusia teknologioita uusien palvelukanavien tarjoamiseksi sekä panostaneet palvelumme toimintavarmuuteen.

Kiitos asiakkaillemme arvokkaasta palautteesta. Otamme ne kiitollisina vastaan ja jatkossa huomioimme myös alueet, joilla emme aivan yltäneet huipputuloksiin. Tästä pääset lukemaan tutkimuksen tulokset kokonaisuudessaan.

Olemme toteuttaneet myös uusille asukkaillemme Tulokyselyn. Kaikkien kyselyssä esitettyjen tekijöiden yhteenlaskettu kokonaisarvosana on erittäin hyvä 4,3/5. Tutustu kyselyyn tästä.

Alavuden Vuokra-asunnot Oy:lle myönnettiin Suomen Vahvimmat sertifikaatti

Olemme Suomen vahvimpien joukossa. Suomen Asiakastieto Oy myönsi Alavuden Vuokra-asunnot Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Käy lukemassa lisää tiedotteestamme.

Uusi strategia antoi suunnan toiminnalle

Uusi strategia edistää uudenlaista toimintakulttuuria ja antaa sunnan Alavuden Vuokra-asuntojen lähivuosille ja tuo toimintaan pitkäjänteisyyttä. Meillä on keinot, joiden avulla toimintaa kehitetään, uudistetaan ja linjataan. Olemme toteuttaneet strategiaa määrätietoisesti ja ripeästi. Tutustu tästä strategiaamme.

Täyttämällä asuntohakemuksen pääset mukaan vapautuvien vuokra-asuntojen asukasvalintoihin. Voit jättää vuokra-asuntohakemuksen sähköisesti, vaikka heti. Hae asuntoa.

Riitta Jaskari

Toimitusjohtaja